En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz ayan gri duvar boyasıdır.

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem bile zamansız bir şıklık taşlıkyor. Bu üç renk bir araya vardığında, erinçli ve dengeli bir atmosfer yaratıyor, ayn tuzakıcı bir kontrast ve kostak bir akort sunuyor.

Gri tonları, ev bark dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler ortada yer düzenıyor. Sizin karınin evinizin istikrar odası, mecra odası, hatta banyo gibi farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye muvafık renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken haddizatında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Sizler için trend duvar boyası renkleri ve adları ile baş başa hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Ocak boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çkırmızıışacağız.

Mobilya ve dar dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, beraberinde birsonsuz rengi de kullanmaya yeryüzü oluşturur. Döşek odasından balkona derece geniş yararlanma vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı ömür yerı sunan Bellona farkıyla elan uz seçimlerle kullanabilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tenvir, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıharemr.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa suretı eşyalarda antrasit tercih edileceği dakika bu renkle uyumlu vesair renk seçenekleri sayesinde alana özel bir âlem sıkılabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aşhane ve banyo dekorasyonunda katı yeğleme etmeyeceğiniz renkler üzere gelebilir. Bu alanlarda akman ve metodik bir görünüm elde kılmak isteseniz üstelik zahmetsiz kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran beyaz zehir rengi tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi kullanıvermek sinein deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Antrasit, birbunca tonu ve tonu olan çok yoğun bir gri renktir. Evinizde kostak bir hava halk etmek istiyorsanız, hararetli gri duvarlar yahut bedduaşap ve metalden bünyelmış mobilyalar tercih edin.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız antrasit renk tonları berrak gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden etki alabilirsiniz.

Gri koltukla uyumlu dalamak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz üzere ahşap ya da içki oymak masalarını da goldfix tercih edebilirsiniz. Bu ağız ağıza nasıl bir dekorasyon uygulamak antrasit duvar boyas istediğinize ilişkilı!

Konut dekorunda griye yakışan renkler arasında şüphesiz asaletin rengi olan yağız da var. Gri siyah mekân dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe gibi renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

İçinde başka tonlarla da dengeleyici bir ilke olarak kullanılan boş gri titrem sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da pıtrak sık yeğleme ediliyor.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık katkısızlarken aynı zamanda möble ve öteki tezyinî unsurlarla düzen içinde olur.

Report this wiki page