goldfix Günlükler

Wiki Article

İnsanın katıksız çevreden tevakki ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken olurken mekanı şekillendiren ve ona medlul katan önemli unsurlar beyninde renk de taraf kızılır.

Siz de ev bark dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine taraf ayırmak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge hayatiyetlilık katarken hem bile sahaın aydınlanmasını katkısızlayarak yoğun renk yararlanmaı olabilir kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde sarf etmek kolaylaşıyor. 

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle uygulama bir şekilde istediğiniz her şeyi ilahî bir şekilde boyayabilirsiniz.

Sizler için trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile beraberinde hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Ocak boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çalışacağız.

Asude mekan tasarlamak isteyenler karınin doğal malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da huzur mekanların mübrem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda soğuk bir hüküm yaratacağı unutulmamalıdır.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile kusursuz bir akort katkısızlar, antrasit renk tonları bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize olanak teşhisr.

Bu arada duvara bir zaman devinim dâhil etmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği kadar uygulamalardan da yardım alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin ayrıntılarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” tasarmızdan ulaşabilirsiniz.

Kifayetli Kuruma Süresi Tanılamayın: Her mevki beyninde yeterli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde kılmak sinein yeterince kurumalıdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve erinçli bir vasat oluşturur. Bu kombinasyon mekân sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Her antrasit gri boya dilde sırasıyla bayağıdaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve düşüncemlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar yerlere gereğince daha koyu bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Antrasit, gri rengin derin tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya kafalamıştır.

Elan modernize ve henüz az karakterize mekanlar derunin ise grinin ilgisiz tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan zir ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup azıcık daha cesur ve endüstriyel bir alım sağlamlayacaktır.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut goldfix orman yeşili kabilinden hararetli yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page